Zdavím Ahoj Dobrý den.

Pomalu nám vystupuje, i pod Covidovou čepičkou, vánoční atmosféra. Co jsem tak vypozoroval, objevují se zprávy, že z Liberce pojede další strom, děti nás tahají za rukáv ať v wishe koupíme popity  a rozdíl mezi Českem a Amerikou je pořád veliký.

Nuž co mohu do přinést já Vám? Třeba krásně vyšištěný gauč, za který se možná stydíte když má přijít návštěva, nebo jste si z nějakého důvodu všimli, že by jste na něj dali nejraději přehoz.

K tomu jako bonus mohu vyčistit koberce, taburetky a třeba židle. Ani se neptejte jak jsem ke svému řemeslu přišel, ale je to osobní :).

Jestli ještě pořád váháte, tak se jukněte na toto video 

https://www.youtube.com/watch?v=thttWhyNxrA 

které jsem pro vás natočil v terénu 

a třeba toto video https://www.youtube.com/channel/UCRuZG4-fLQLsupQUPMmy8Rg

Trošíšku jsem se chtěl pověnovat problematice - VYHODÍME VŠECHNY KOBERCE. Je jistě krásné mít a mýt plovoucí podlahu, jenže s tím mít jenom plovoučku se Vám doma objevuje trochu problém. Totiž zařne Vám doma proudit obrovské množství prachu v ovzduší a to umocňuje použití antistatických čistících prostředků. Čili je dobré mít plovoučku, ale zaroveň je dobré mít doma ještě nějakou plochu, která jímá prach a tou je koberec - kupte si nejlépe nějaká co se dá venku vyprášit a nebo dobře vyluksovat.

Pokud tedy nic takového mít nebudete, je dost možné že si rozvinete astma, nebo nějakou bronchitidu a třeba i pocit pálivých očí atd. 

Vyčištění takovéhoto gauče trvá přibližně 1-2 hodiny a cenově se pohybuje od 900 - 1600.

Objednací doba je cca 3 dny na tel 608558869 nebo na webu LERQUA Plzeň Praha Kladno 


Přeji krásné Vánoce a Chanuku



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu